Om at tage det næste skridt

Nytårsfortsættet 2018: Crossfit Copenhagen

crossfit-1

                                 *Annonce for Crossfit Copenhagen*

Vi har nu officielt taget hul på 2018: et nyt år med nye oplevelser og udfordringer! Jeg er så heldig at have fået muligheden for at forsøge mig på min første nye oplevelse i år! Nemlig Crossfit..
Med en vision om at gøre verden sundere og stærkere har Crossfit Copenhagen, som de første i Danmark, skabt et box-koncept omkring Crossfit. Dette betyder at du har mulighed for at træne i alle deres 23 centre rundt i landet, som man kan i fitness-kæder. Derudover leverer Crossfit Copenhagen et stærkt hold uddannede crossfit-instruktører til at instruere og presse dig til det yderste!
Hvis du som mig har lyst til at udforske crossfit-verdenen, har du lige nu muligheden for at vinde en gratis træning til dig og en træningsmakker! Alt du skal gøre er at tilmelde dig konkurrencen via dette linkDer vil blive udtrukket 30 vinderpar d. 25 januar, så er det er bare at få tilmeldt sig!

crossfit-3Til dem af jer som ikke kender til crossfit, kan jeg fortælle jer at det er den hårdeste form træning jeg nogensinde har oplevet både fysisk og psykisk! Konceptet går ud på at man træner sin krop til alle situationer ved hjælp af funktionelle, varierende og intensive bevægelser! På den måde for man styrket og trænet hele sin krop og kondition. Jeg vidste ærligt talt ikke hvad jeg skulle forvente første gang jeg satte fod i Snedkeriet, som er ét af de 2 centre Crossfit Copenhagen har i Aarhus. Jeg havde tilmeldt mig et af introholdene for at teste det ud, og tænkte at det skulle jeg nok overleve. “Jeg har  jo trods alt trænet i en del år” tænkte jeg.. På tavlen stod der træningen vi skulle igennem, og jeg følte at det virkede overkommeligt. Men efter de første 2 træningspas måtte jeg se i øjnene at ingen form for træning kunne have forberedt mig på det her! Den bare intensitet i runderne knækkede mig fuldstændig! Men det var en helt fantastisk følelse at komme igennem, og nu var der ingen vej tilbage… Jeg var bidt!
Jeg meldte mig til 2 introhold mere, og fandt hurtigt ud af at der ikke er 2 træninger i Crossfit Copenhagen der ligner hinanden. Hver gang var nye øvelser og nye kombinationer. Man ved aldrig helt hvad man skal forvente, og det er jeg vild med!

crossfit-5Det hold jeg har brugt mest er helt klart WOD-holdende. WOD står for Workout Of the Day, og der er ikke 2 WOD’er der ligner hinanden. Den eneste lighed mellem træningerne er at de alle er benhårde! Så længe man selv sørger for at presse sig selv. Det er hér det psykologiske aspekt træder ind i Crossfit. For den eneste du konkurrerer mod er dig selv! DU skal sørge for at kæmpe. DU skal sørge for at yde dit bedste. Hver eneste gang.. På den måde føler jeg at man får så meget ud af Crossfit! For hver eneste gang overvinder man sig selv, og der er ingen bedre følelse! Og hvis du endelig skulle komme til at halte lidt og være lidt sløset med din intensitet, skal du nok få det at vide af de motiverende trænere! Du får ikke lov at ligge på den lade side under en øvelse når de våger over dig!

crossfit-4WOD er dog langt fra det eneste hold Crossfit Copenhagen tilbyder. Du kan f.eks. træne din styrke på et Power-WOD hold, eller du kan øve din fleksibilitet på et Mobility hold. Hvis du vil være bedre til de gymnastiske elementer kan du melde dig til et Gymnastics WOD hold. Ja.. Selv hvis du er friskbagt mor kan du melde dig til Crossfit Moms, som er et hold der giver plads til at tage din baby med! Faktisk er der 13 forskellige hold du kan melde dig til, og hvis du slet ikke er til holdtræning, kan du også bare træne selv i deres Open Gym. Så der er ingen undskyldning! Der skal nok være et hold til dig og den måde du kan lide at træne på. Klik her for at se den fulde holdliste

crossfit-2En anden ting man ikke kan undgå at blive inspireret af, er miljøet og stemningen man finder i Crossfit Copenhagens centre. Man føler sig som en del af et fælleskab. Noget større end en selv. Alle kommer med et formål og en dedikation man ikke kan undgå at blive smittet af. Det samme gælder trænerne, som man kan mærke virkelig brænder for det de laver. De har intet imod at bruge ekstra tid på at lære dig teknikken bag de forskellige øvelser, og de komme altid med motiverende tilråb og konstruktiv kritik! Mange gange er jeg også endt i snak med trænerne efter holdende, hvor det for alvor bliver tydeligt hvor stor kendskab de har til crossfit og hvor meget viden de har at dele ud af. Man føler sig aldrig til besvær, og det synes jeg er meget essentielt for ens lyst til at komme igen. Crossfit Copenhagen har virkelig formået at opstille et miljø der er den perfekte kombination af imødekommenhed og hård arbejdsmoral!
Derfor vil jeg helt klart anbefale jer at give crossfit et skud! Få tilmeldt jer konkurrencen inden d. 25! Den ene træning er alt I behøver til at mærke stemningen selv. Jeg er i hvert fald rigtig glad for at jeg tog muligheden og meldte mig til!

Det var alt for denne gang!
Ha’ det godt
#SES

2 kommentarer

 • Rasmus

  synes du de er gode til at give en grundig introduktion?
  Som du selv nævner har du jo trænet længe, men hvis man nu ikke har det, er crossfit så for stor en mundfuld?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det synes jeg 🙂 Det er egentlig ligegyldigt om du har trænet i 10 år, eller om du aldrig har rørt en vægtstang før. Introholdene giver en rigtig grundig introduktion, og man kan tage så mange af dem man har lyst til. Og selv på de “øvede” hold giver trænerne stadig massere af vejledning. Så jeg synes bare du skal hoppe ud i det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage det næste skridt