Vores rejse til Istanbul: Maden og hotellet!

Få styr på garnet med Pomp & Co. Danmark

1501506628188
*Sponsoreret*

Jeg er sikker på I kender det: man står op om morgenen, og håret gider bare ingenting.. Hverken til den ene eller den anden side, og gud forbyde at det skulle lægge sig ned! Det kan være svært for os drenge at finde rundt i alle de frisurer. Hvad passer til mig? Hvilken længde? Hvilken stil?
Når man så endelig finder noget der passer, efter man har prøvet utallige forskellige frisurer.. Ja, så kommer den endnu større udfordring: hvad skal man bruge af produkter?? Frisørerne har altid en hel masse gode forslag. Man skal bare lige bruge den ene styler efter den anden, dreje rundt om sig selv 3 gange og ofre en ged, så sidder det lige i skabet! Det kan vi bare ikke finde ud af at efterligne derhjemme. Vi skal bruge noget simpelt.
Forhandleren Pomp & Co. Danmark har rakt ud til mig, og spurgt om jeg ville prøve nogen af deres produkter. Jeg må sige at jeg er blevet positivt overrasket!
1501506706464Jeg har fået tilsendt to forskellige produkter: en hårcreme og en pomade. Jeg ved ærligt talt ikke hvilken jeg kan lide bedst! Det er to meget forskellige produkter, og jeg følte mig rimelig sikker på hårcremen, da jeg bruger et lignende produkt normalt. Men den er nu alligevel ikke som noget jeg har prøvet før. Teksturen er virkelig lækker, og man skal ikke bruge særligt meget af det. Det giver et fint flow i håret, og det stivner ikke fuldstændig. Det er rart for krøltoppe som mig, der godt kan lide at forme håret i løbet af dagen.
Dernæst har vi duften! Det er lige før jeg kunne købe cremen for duften alene. Pomp & Co. Danmark går meget op i duften af deres produkter, hvilket skyldes deres historie.
Pomp & Co. Danmark blev skabt i 1949 og deres vision har ikke ændret sig siden: at kvaliteten af produktets duft er lige så vigtig som kvaliteten af produktet selv! Dette er også grunden til at alle deres produkter kommer i glas. I en plastikbeholder ville duften famle og ændre sig.

1501506750524 1501506809652Pomaden var helt klart den største overraskelse! Jeg har aldrig set mig selv som en pomade-gut, men jeg kan faktisk virkelig godt lide det. Især til de dage hvor man står op og skal skynde sig lidt. Jeg er lidt for god til at tage en kasket på ud af døren, hvis jeg har travlt.. Men nu kan jeg lige så godt fyre noget pomade i garnet og lægge det tilbage! Det ser bare mere stilet og professionelt ud, især hvis man skal på arbejde.
Jeg synes pomaden har et fint hold og shine. Især op af dagen når pomaden har sat sig godt ind i mit hår og ladet mine krøller komme frem. Det er rart med et produkt der kan give lidt retning i håret og stadig ikke begrænse det fuldstændig! Så helt klart et produkt jeg vil anbefale, også til jer som måske ikke lige tror pomade er noget for jer! Det har i hvert fald overrasket mig.
Jeg er også blevet meget overrasket over hvad man ellers kan finde af produkter i deres sortiment! Alt lige fra sæber og parfume til toilettasker.
Hvis der er noget derinde som kunne interessere jer, kan I spare 10% i hele august!. I skal bare bruge rabatkoden ‘august10’. Jeg vil klart anbefale jer at tjekke det ud! Især hvis man lige står og mangler nye produkter til manken 🙂

Ha’ det godt til næste gang!
#SES

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores rejse til Istanbul: Maden og hotellet!