En dessert til den søde tand og den gode samvittighed

ASOS summer essentials

Reklame for Tøjeksperten

*Indlægget indeholder reklame-links*

*Indlægget indeholder reklame-links*

Juli står snart for døren, og det betyder mere sommer og formegentlig også en lille ferie for de fleste! Det er omkring den tid på året hvor jeg begynder at føle jeg ikke har noget tøj i garderoben. Selvom det selvfølgelig er noget vrøvl, så får jeg alligevel altid en trang til at fange mig noget nyt lækkert sommerkluns. Men det er også bare dyrt ikke? Man kan ikke bare lige gå ud og købe 3 helt nye sommersæt.. Eller kan man?
Det er derfor jeg elsker ASOS. De har simpelthen så stort et udvalg, at man ikke kan undgå at falde over en masse ting man kan lide uanset hvem man er. Og vigtigst af alt: det kan lade sig gøre uden man behøver leve af havregryn resten af måneden..

asos-tee
blue-shirt
blue-teeT-shirt ASOS Original [HER]     Shorts Levis 501 [HER]

Vi starter med en frisk retro-klassiker. Sommer er den tid på året hvor man virkelig kan eksperimentere med nye farver, og det var derfor jeg faldt over denne lækre tee. Jeg kan godt lide noget der skiller sig en smule ud, og når man kombinere den med et par mere monotone shorts som disse 501’ere, synes jeg ikke det bliver for meget. Jeg kan rigtig godt lide detaljerne med ærmerne og kraven. Det er virkelig friskt! Dog er den en smule stor og lang, så hvis I kunne være interesserede i den, vil jeg anbefale at I måske køber en størrelse mindre end normalt. Men ellers giver længden også en god mulighed for at lave et godt fold når man smøger den ned i buksen.

grey-tee
grey-shirtT-shirt stribet ASOS Original [HER]     T-shirt sort ASOS Original [HER]   Shorts Nike Dri Fit [HER]

Næst har vi et mere sporty sæt! Jeg faldt over denne stribede long-line mesh tee, og jeg skulle bare have den! Jeg er vild med farven, og det er sjældent man finder en mesh tee med så store huller der rent faktisk kan bæres i offentligheden. Det skal dog også siges at jeg foretrækker at bære den med en t-shirt indenunder, da den er rimelig gennemsigtig. Men på den måde kan man også give t-shirten lidt forskellige looks alt efter hvilken tee man vælger at have indenunder. Jeg spillede den sikkert her og valgte en sort tee indenunder, men hvid ser også meget cool ud! Shortsene er meget bevægelige, og behagelige at have på. Det er selvfølgelig også forventet når man køber Nike. Men så dyre var de faktisk ikke! Kun 235, hvilket jeg synes er mere end rimeligt for en mærkevare.

summer-set
asos-shorts
asos-shirtSkjorte ASOS Original [HER]     Shorts ASOS Original [HER]

Dette sæt var nok det mest satsede.. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle tænke omkring hverken printet på shortsene eller skorpionerne på skjorten.. Men nu hvor jeg har prøvet sættet sammen er jeg virkelig glad for at jeg tog en chance! For nu er det nok det sæt jeg er gladest for af alle disse.
Det handler om at tage en chance til tider. A$AP Rocky et af de største mode-ikoner inden for rapverdenen i min optik har udtalt at mode handler om at turde.. Ligsom alt andet handler det om at tage en chance og se hvad der sker. Det er bare at gøre det. Som han siger: “Dare to Fasion”.
Skjorten er dejligt luftig, og shortsene er lidt bredere end hvad jeg er vant til, hvilket jeg synes er behageligt. Det er et rigtig lækkert sæt til stranden, og jeg tør godt sige at man kan tage en dukkert i disse shorts selvom de ikke er badeshorts.

puma-suede

asos-sunglassesSko Puma Suede [HER]     Briller ASOS Original [HER]

Sidst men ikke mindst har vi sneakers og glasses.. Jeg må være ærlig og sige at skoene faktisk er nogen jeg var heldige at finde til 300,- i Foot Locker, men jeg har fundet den sorte version til jer! Der er også mange andre farver, og modellen i sig selv er en rigtig lækker sommersko. Den har en god højde til shorts og ankelsokker, og så kan man som sagt få den i en masse friske farver! Den eneste bagatel ved dem er at de er lavet af ruskind (sjovt nok), og derfor er de også en smule følsomme over for snavs og kan være svære at gøre vedligeholde. Men hvis man er nogenlunde fornuftig til at holde sine sko pæne, er de et rigtig godt bud på et par lækkre sommer-sneaks!
Brillerne var egentlig nogen jeg faldt over ved en tilfældighed, og så kunne jeg ikke stå for dem. De var sat ned til 122,- og jeg har aldrig ejet et par briller med blå linser, så hvorfor ikke?? Det er lidt retro, og det giver bare et fedt udtryk til en skjorte som denne! Man føler sig lidt som en del af castet til Miami Vice haha. Cool. calm and collected 😉

Jeg håber I kunne bruge indlægget til noget. Hvis I ser noget I kan lide, så hop ind på linkene! Der er som sagt et kæmpe udvalg af sommervarer til både piger og drenge på ASOS.com, så er det er bare at komme afsted!
Ha’ det godt til næste gang!
#SES

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dessert til den søde tand og den gode samvittighed