Han Kjøbenhavn åbnet i Aarhus

En dessert til den søde tand og den gode samvittighed

pandekager*Sponsoreret*

Det er efterhånden blevet sommer, selvom vejret ikke lader det vise. Derfor skal vi da have en lækker lille sommer-dessert på bloggen! Og det er ikke hvilken som helst dessert – denne kan du spise med god samvittighed! Det er nemlig pandekager med is og sirup fra Fitpeople.dk!
Der er sikkert mange af jer læsere derude ligesom jeg selv: udstyret med en vision om at forbedre sig fysisk og mentalt, men desværre også udstyret med en sød tand.. Her er løsningen! Og den tager ingen tid at lave..

Muscle Moose Protein Pancakes (pr. serving)

 • 194 kalorier
 • 3,7gr. fedt
 • 13,1gr. kulhydrater
 • 26,2gr. protein

Frankys Protein Ice Cream (pr. serving)

 • 212 kalorier
 • 7,5 gr. fedt
 • 19gr. kulhydrater
 • 18gr. protein

Frankys Syrup (pr. 100 ml.)

 • 6 kalorier
 • 0gr. fedt
 • 1,7gr. kulhydrater
 • 0gr. protein

Jeg har tit brugt oceaner af tid på at lave mine egne proteinpandekager og det er ikke altid lykkedes lige godt.. Nogle gange bruger man lidt for mange bananer og ødelægger konsistensen. Andre gange får man for meget æg i og ender nærmest med at lave en omelet i stedet! Men med dette pandekagepulver fra Muscle Moose er det lige så nemt at lave en velsmagende pandekage som at klø sig i nakken! Man blander simpelthen bare 2 scoops af pulveret (hvilket svarer til 1 serving eller 50gr.), og blander op med ca. 75 ml. vand. Det kan man gøre i en skål og piske det sammen, eller man kan vælge at være smart og blande det i en shaker. Dernæst er det bare at komme dejen på en pande og stege den. Én serving giver én pandekage, men det bliver også en godt solid en af slagsen. Én har i hvert fald været mere end rigeligt for mig. Jeg har valgt Golden Syrup smagen, og jeg er virkelig glad for den! Det giver den søde smag som jeg leder efter i en pandekage.

1498232072658

Hernæst har vi isen: hvis nogen af jer nogensinde har prøvet at lave jeres egen is, så ved I at det kræver sin kok at gøre! Jeg har i hvert fald givet op.. Men denne protein-is er lige så simpel at lave som pandekagerne! Man blander simpelthen bare én scoop (1 serving eller 50gr.) sammen med ca. 100ml. vand! Man ender med en lettere tyk flydende masse. Dette stilles i fryseren i 1,5-2 timer, og så har man sig en lækker og proteinrig is! Jeg har valgt smagen Cookie Dough, men der er også mange andre varianter som chokolade, kokos, skovfrugter og stracciatella!
Jeg kan godt lide at toppe mine pandekager og is med lidt blandet frugt og en gang imellem også lidt mørk chokolade. Nu har jeg så også prøvet Frankys Syrup, som er en non-fat, low-calorie topping! Jeg har prøvet caramel-chokolade, men der findes også nødde-chokolade, salt-karamel og almindelig karamel! Det er  meget velsmagende og en god måde at “krydre” sine pandekager uden at tilføje ekstra kalorier.
Jeg vil helt klart anbefale jer at tjekke det ud! Alle kan finde ud af det, det smager godt og det går hurtigt! Og med min rabatkode “anders_schultz” kan du spare 10% på det hele!
Ha’ det godt til næste gang!
#SES

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn åbnet i Aarhus