Den vildeste oplevelse i mit liv..

Få bugt med krumryggen!

pic-collage-myposture
*Sponsoreret indlæg*

Du skal ikke tage fejl.. Din ryg er på overarbejde hele dagen lang! Vi bærer rundt på tunge tasker, arbejder, vi sidder på dårlige stole i forfærdelige stillinger! Og værst af alt: vi bruger alt for lang tid med nakken og ryggen foroverbøjet over enten en mobil- eller computerskærm! Ryggen kan efterhånden ikke følge med, og det er blevet et stort problem for samfundet, især på grund af sociale medier! Der må gøres noget.. Men jeg ser desværre ikke at vi lægger alle dårlige vaner og sociale medier fra os i den nærmeste fremtid (det har jeg da heller ikke lyst til??), så vi må bekæmpe rygproblemerne på en anden front. MyPosture redder dagen med deres kollektion af holdningskorrigerende tøj!

posture
T-shirt sort [HER]          Undertrøje sort [HER]      Den komplette Posture pakke sort [HER]

Jeg skal være den første til at indrømme det.. Jeg har altid kæmpet lidt med min kropsholdning. Før i tiden var det helt skidt og det tog rigtig meget på min selvtillid! Uanset hvor meget jeg prøvede at huske mig selv på: “ret dig op!”, så var det bare som om jeg altid blev mindet om det af menneskerne omkring mig alligevel. Det var en utroligt træls følelse, og selvom det er blevet bedre efter jeg er begyndt at træne, så tager jeg stadig mig selv i at bøje en smule forover til tider. Derfor faldt det mig ekstremt interessant da Halfdan fra firmaet MyPosture.dk kontaktede mig og fortalte mig om deres holdningskorrigerende t-shirts og undertrøjer!
Dette Aarhus-baserede firma har til mål at få den danske befolkning på det rette spor igen, og det har de tænkt sig at gøre igennem tøj! Og som I alle ved elsker jeg jo alt man kan beklæde sig i.. Disse produkter er ingen undtagelse! Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk, som jeg kunne forestille mig et par af jer læsere også er i øjeblikket.. Jeg mener, hvordan kan en lille t-shirt ændre på hele din kropsholdning? Jeg skulle prøve det før jeg troede på det, og det fik jeg selvfølgelig lov til! Så de gav mig den sorte t-shirt og undertrøje med hjem og bad mig bruge en af dem 4 timer om dagen i en uge..

myposture-t-shirt
Lad mig fortælle jer.. Allerede efter én dag blev jeg blæst fuldkommen væk af resultatet! Hele min ryg var fuldkommen øm og ødelagt i muskulaturen, som om jeg bare havde hamret igennem en 3-timers rygtræning dagen før! Det var helt åndsvagt – og ja ganske rigtigt: jeg har nu anvendt Myposture’s t-shirt i 2 uger, og jeg er virkelig glad for resultatet! Det er egentlig ret svært at forklare, men det er som om at mine muskler har “lært” hvordan de skal opføre sig og trække sig tilbage for at jeg ikke går foroverbøjet. Derudover tror jeg også der ligger en form for placeboeffekt i, at man konstant er klar over at man har t-shirten på og derfor retter sig op. Dette smitter af og bliver en vane, selv når man ikke har t-shirten på længere! Én ting er sikkert: det virker! Jeg synes faktisk også at man vænner sig til at have den på. I starten er den en smule ubehagelig at bære, men det bliver mere og mere naturligt. Det var nok heller ikke skidesmart at jeg valgte at æde en hel omgang mexicanske pandekager inden jeg prøvede den første gang.. Men det er jo min egen fejl!
myposture-dk fitness
Lad os lige snakke æstetik rigtig hurtigt. For det er klart at man ikke kan have t-shirten på for sig selv.. Det bliver måske en smule offensivt! Men heldigvis er den nærmest usynlig under tøjet! Jeg bærer den på de ovenstående billeder, og det er jo ikke ligefrem noget man lægger mærke til! Så længe man har en crewneck trøje på, så man ikke kan se det øverste af t-shirten, så skulle der ikke være noget problem – ærmerne er nemlig tilpas korte til at man kan have stort set alle slags t-shirts på og stadig ikke se den under ærmet. Ellers er det jo også “kun” 4 timer om dagen man skal have den på, og jeg tror godt de kan deles op. Så kan man måske nå at bære den 2 timer om morgenen inden skole/arbejde, og så nå 2 timer igen når man kommer hjem! Det er altså 4 timer om dagen man sætter pris på i det lange løb! Jeg er i hvert fald glad for at jeg tog imod tilbuddet og gav MyPosture en chance. Jeg har fået en større selvtillid omkring min egen holdning, og det er noget der kan ses udadtil. Jeg har tilmed fået et par komplimenter med på vejen af venner og familie! Så der må jo være noget om snakken..

myposture-wifebeaterDet er måske ikke lige undertrøjen jeg skal satse på…

Jeg vil helt klart opfordre jer til at tjekke dem ud! Man kan også få en masse andet lækkert merchandise på deres side, og hvis sort ikke lige er din farve, så kan de fleste ting også fås i hvid eller blå. Og husk: det er jo fars dag lige rundt om hjørnet, så hvorfor ikke lige overraske fatter med en lækker ny t-shirt der giver lidt holdning også? 😉
Det er måske lidt ligesom at give et fitnessmedlemskab i gave.. Lidt træls når man får sandheden smidt i ansigtet, men man bliver glad for det i det lange løb!
Det var alt for denne gang!
#SES

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste oplevelse i mit liv..