Smykker fra William P. Jewelry!

Lækre sneaks fra Freewalk.dk! *Rabatkode*

skyline

*Sponsoreret indlæg*

Alt har en udløbsdato.. Især når det bliver brugt 4-5 gange om ugen. Den tid er kommet for mine træningssko! Jeg har været ekstremt glad for mine Huarache (må de hvile i fred), men det er blevet tid til en udskiftning.
Her kommer Freewalk.dk ind i billedet! Startet i 2017 af to unge studerende i Aarhus er Freewalk et nyt dansk sneakerfirma, der har sat sig ét eneste mål for øje: at skabe komfortable unisex sneakers i høj kvalitet til en lav pris! Det synes jeg er en genial ide! Især når man tænker over sneaker-hypen disse dage.. Prisen stiger og stiger i takt med at udbuddet boomer. Man kan jo efterhånden købe en lille bil for prisen af en sjælden Yeezy eller Jordan!
Misforstå mig ikke, jeg er selv et kæmpe sneaker-head, og jeg er vild med at populariteten og interessen for sko stiger! Jeg kan bare også godt se fidusen i at skabe en billigere sko til et bredere publikum.. Det må man sige Freewalk.dk har formået!

freewalk-groen freewalk-hvid freewalk-sort

Skyline grøn [HER]          Skyline hvid [HER]          Skyline sort [HER]

De to dejlige århusianere har været så flinke at sende mig intet mindre end 3 par af deres mest populære model. Den model hedder Skyline, og jeg har fået et klassisk sort, hvidt og så et mere sprælsk grønt par! Fra start skal det lige gøres klart: jeg har fra naturens side været så heldig at få et par mobbedrenge af nogle 46’ere som fødder, og det er sjældent jeg finder en komfortabel sko af den grund! Tåen støder altid på.. Derudover er der også mange sko der ender med at ligne et par ski på mine kæmpe plader.. Så allerede her får mine Skylines pluspoint for at være både komfortable og for at se relativt “små” ud på mine fødder! Skoene er virkelig lækre at have på, og jeg kan godt lide at de er så luftige! Det kan godt blive varmt i et fitnesscenter, og der kan godt opstå et ubehageligt miljø nede i sådan et par sneakers i kampens hede. Men dette er ikke tilfældet i skyline-modellen, hvor man virkelig kan mærke at fødderne får lov at ånde. De passer også til nærmest alt man kan lave i et center. Om man vil løbe på løbebånd, steppe eller styrketræne. Det eneste jeg nok ikke lige ville gøre i disse sko er at squatte. Når man squatter vil man gerne have en hård og solid sål der kan modstå vægten fra stangen og stabilisere knæ og ryg når man udfører øvelsen. Det er nok det sidste man får i et par Freewalk sneakers.. Til gengæld får man en lækker sko til alt det andet!

freewalk-skyline

Designmæssigt er der ikke mange swinger i valsen. Man kan jo godt se hvor de kære århusianere har fået deres inspiration fra, men det synes jeg egentlig ikke gør noget. Skoen er så anderledes i sit udtryk alligevel. Jeg er for eksempel vild med den måde snørerne er designet! Det er fedt at man har taget moden til sig, og nærmest lavet en “uncaged” version af skoen i første omgang, i stedet for at kunderne skal til at fifle med det selv…
Derudover kommer skoene jo også i nogle lækre farver! Om du er til det klassiske udtryk, eller om du godt kan lide at gå lidt grassat med farvepaletten, så er der helt sikkert en model til dig. Ja om du så er dame, herre eller barn!
Jeg synes også det er ret fedt at 2 unge studerende fra Aarhus går så meget op i kundeservice som de gør. Det er jo ikke en hemmelighed at unge studerende ikke vælter sig i penge, men alligevel har de valgt at sige man får et par gratis memory-såler med til hvert køb, hvilket jo bare forbedrer oplevelsen af skoene!

freewalkSå alt i alt kæmpe “thumbs up” til Freewalk.dk herfra! Skoene har virkelig overrasket til den pris! Hvis I mangler et par træningssko, eller måske en komfortabel hverdagsko, kan I jo tjekke dem ud! Og så lige spare 10% på købet med rabatkoden ANDERS oveni.
Det var alt for nu! Ha’ det godt.
#SES

   

4 kommentarer

 • Jonas

  Hej Anders.

  Kan man også anvende dem som løbesko?

  Hilsen Jonas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jonas 🙂
   Det kommer an på hvor meget støtte du skal bruge – jeg ville ikke bruge dem til langdistance, men hvis du bare skal bruge dem til lidt cardio ved siden af din træning ville det godt kunne fungere tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tijana

  Hej Anders
  Er kollektionen Skyline kun til træning?
  Hilsen Tijana

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Smykker fra William P. Jewelry!