Wolf & Noble ur og rabatkode!

Smykker fra William P. Jewelry!

necklace-wristband

*Sponsoreret indlæg*

Det er vel efterhånden gået op for jer at jeg elsker accessories… De fuldkommer ens outfit, og man kan styre sin stil og outfit hen i lige den retning man har lyst til ved hjælp af dem. De kan være vovede, casual eller måske vintage. Der er endeløse muligheder!
Danske William P. Jewelry forhandler et utal af lækre smykker og ure. Deres smykker er håndlavet og deres design er unikt. De laver blandt andet de populære perlearmbånd som man efterhånden ser over alt. Disse armbånd er blot én kategori af mange. William P. fører stort set alle slags smykker i alle afskygninger, både til damer og herrer! De har nemlig fanget trenden, at smykker er lige så meget en herre-accessorie i nutidens verden som til damer. Herresmykker har virkelig boomet inden for de sidste par år, og det bliver kun mere og mere markant!

smykker

armbaand

Halskæde 15 spikes i sølv [HER]        Armbånd Artino by willam P [HER]

Derudover har William P. også skræddersyet deres forretningsstrategi til web-handel. De sørger for dag-til-dag levering til alle ordrer modtaget inden kl 16.00, og selv deres smykker er lavet med henblik på at man stort set aldrig skal returnere dem pga. forkert størrelse. De fleste er nemlig one-size eller justérbare! Jeg kender mig selv godt nok til at vide jeg ALDRIG får returneret noget jeg har købt på nettet. Jeg gider simpelthen ikke til det! Det irriterer mig når jeg ender i sådan en situation, men det gør man sjældent hos William P.!
Jeg har fået tilsendt et af deres populære perlearmbånd og en af deres halskæder oveni! Jeg er en sucker for sølv, så begge dele passer perfekt til mig! Jeg kan rigtig godt lide at halskæden er så anderledes, end hvad man ellers plejer at se. Den er meget ”out there”, og det kræver sit outift at bære den. Men det er ligeledes hvad der gør at outfittet virkelig også bare spiller når man kombinere det med denne halskæde! Og man kan jo også sagtens bære den i kombination med andre halskæder, og derved opnå et helt andet look. Den føles lidt som et ”accessorie til ens accessories”. Det er ikke en halskæde man bærer alene, men den hæver til gengæld også alle ens andre smykker når man bærer den i kombination med dem!

jewelry

william-p

Armbåndet er som sagt en klassiker, men det betyder ikke at det er monotont! For det fede ved dette armbånd er at William P. har skabt nyt liv i en klassiker. Der er intet mindre end 5 forskellige perler på armbåndet, men de komplimenterer hinanden på en meget nedtonet måde, der ikke bliver for meget. Jeg synes også det er fedt at de har valgt at sætte perler i selve lukkefunktionen på armbåndet! Det ser man for sjældent, og det gør både at armbåndet føles ”færdiggjort”, men samtidig også at snorene ikke flyver rundt over det hele. De sorte perler er også meget specielle! De er nemlig ikke helt runde men ligner nærmest at de er blevet skåret ud af sort glas i små ruder. Det er ret unikt, og man føler sig lidt badass når man kan rende rundt med små sorte diskokugler om håndleddet.
Hvis I mangler lidt smykker (som jeg altid føler man gør), så vil jeg helt klart anbefale jer at tjekke Willam P. Jewelry ud! Med så stort et udvalg de har, så er det nærmest umuligt ikke at finde noget man kan bruge, om man er dreng eller pige.
Ha’ det godt til næste gang!
#SES

 

 

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wolf & Noble ur og rabatkode!