Mød Sinners Inc !

Wolf & Noble ur og rabatkode!

wolf-and-noble

*Sponsoreret indlæg*

I dag skal vi snakke lidt om ure! Jeg begyndte først at gå med ur lige omkring min gymnasietid, og lige siden har uret været en fast del af mine accessories.. Som de fleste nok har opdaget efterhånden, går jeg ekstremt meget op i tilbehør, fordi de skaber outfittet for mig. De gør hele forskellen! Her er et ur ideelt, fordi det kan bruges til alle lejligheder. Der findes jo ure i alle afskygninger og derfor kan de bruges til stort set alle stile. Om man er sporty, casual eller classy, gør egentlig ikke den store forskel! Der skal nok være et ur til dig. Det var Peter Wolfs vision, da han i 2015 startede Wolf & Noble. Han har været så flink at sende mig et af deres dress watches, som jeg vil fortælle lidt om i dette indlæg!

wolf-and-noble-urwolf-and-noble-watch

Som sagt blev Wolf & Noble oprettet i 2015, men Peter havde fået ideen lang tid før. Men som alle gode ideer krævede den inspiration, hvilket han fik af en dansk møbelforretning. Deres stil er skandinavisk minimalisme, hvilket giver et sindsygt fedt look. Det betyder også at deres ure kan bruges til enhver lejlighed. Om du skal være fin på den til galla, eller måske bare mangler et casual ur til hverdagsbrug, så kan du være sikker på at de har et ur på deres hjemmeside. Det er også vigtigt for Wolf & Noble at man kan finde lige præcis det look man leder efter. Derfor fås alle deres modeller i sindsygt mange fede farver, som samtidig ikke bliver for meget. Jeg synes det er fedt at de kan levere et udvalg af sølv, guld, blå, grøn osv. samtidig med at bibeholde et minimalistisk udtryk. Især deres ure med blå skiver er sindsygt lækre, og jeg kan sagtens forestille mig at blå skive bliver det næste! Jeg har heller aldrig været kæmpe fan af guldsmykker, men der er noget over de modeller som Wolf & Noble fører. Måske fordi at det ikke bliver for meget? I kan jo kigge på dem HER, hvis jeg har vakt jeres interesse (der er også dameure, hvis der skulle sidde nogle tøser og læse med!)

urblack-watch

Her er uret som de har sendt mig! Et klassisk dress watch i sølv med sort skive. Ligesom alle deres andre ure er det håndlavet af japansk urværk i 100% kernelæder, med ramme i rustfrit stål. Kvaliteten er altså i top! Det har en rigtig fin størrelse, som hverken bliver for meget eller for lidt. Det er meget sofistikeret, elegant og samtidig maskulint. Jeg synes til tider at kæderemme kan blive lidt for meget, i hvert fald til mit håndled, og dette er bare sjældent tilfældet med en læder- eller nylonrem. Jeg er vild med at man har holdt skiven sort i stedet for hvid, hvilket giver et meget clean look, og samtidig virker en smule anderledes. Skiven fremhæver urets sølvramme rigtig fint, som jeg ikke tror man havde opnået på samme måde med en hvid skive. Uret går til de fleste  af mine outfits (hvis ikke alle), og jeg ville sagtens kunne have det på både til en klassisk hvid tee eller et fuldt jakkesæt. Hvis man ikke er typen med mange forskellige ure, er det derfor et godt all-round ur.
watch

dresswatchPrismæssigt er Wolf & Noble også rigtig fint med! Det ur som jeg har fået kan du f.eks. få for blot 699,- hvilket alle deres andre ure med læderrem også koster. Hvis du er mere til nylonrem er alle disse modeller 100,- billigere! Det er en fin pris for et ur i den kvalitet hvis du spørger mig, og med min rabatkode anders20 sparer du yderligere 20%, er der efterhånden ingen undskyldning!
Jeg vil stærkt anbefale jer at tjekke Wolf & Noble ud, hvis I går og mangler et nyt ur, eller hvis I bare er nysgerrige. Chancen for at I falder over det helt rigtige ur til jer, er i hvert fald stor. De findes også på Instagram som @wolfandnoble.
Næste projekt for mig, bliver i hvert fald et ur med blå skive derfra!
Hav det godt til næste gang!
#SES

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Sinners Inc !