Kunsten at leve med sig selv

Mød Sinners Inc !

sinners-inc-facade-logo sinners-inc

Der er efterhånden en del der har hevet fat i mig og skrevet angående mine tatoveringer, og ikke mindst hvor de er blevet lavet! Derfor tænkte jeg at det var på tide I fik lov at møde familien på Stjernepladsen, Sinners Inc! De åbnede deres døre i 2010, og lige siden er Sinners blevet en af de førende og største inden for deres felt! Men de er ikke en klassisk tattoo shop, heraf tilføjelsen “Art Collective” til deres navn. Det er en samling af kunstnere i alle afskygninger, og de har også en del malerier og ikke mindst lækkert merchandise som t-shirts, caps. Der er gang i den hver evig eneste dag, og med en venteliste på flere måneder, kan man altid være sikker på at butikken er fyldt! Dog er atmosfæren i shoppen helt unik (som man nok også kan fornemme på billedet ovenover). Jeg er efterhånden blevet tusset en del steder, men aldrig et sted som Sinners. Her er stemningen altid i top og man føler sig virkelig hjemme.
Jeg havde f.eks. en episode ved mit sidste besøg, hvor en af shop-managerne Anders Høj var på vej ud efter mad til alle tatovørerne og spurgte om jeg ville have noget med. Det er alligevel noget jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve i en tattoo-shop!

mark

Mark Wosgerau er manden bag kollektivet og ikke mindst en sindsygt dygtig tatovør! Hans stil er black & grey realisme, og folk kommer fra hele verden for at blive tatoveret af ham! Han har vundet utallige priser, både personligt og på hans shop. Dette er virkelig en mand der kan sit kram, og hvis man vil udsmykkes med noget af hans kunst, er der over 1/2 års ventetid… Han er en skidegod fyr, der altid bidrager til den gode stemning i shoppen, og samtidig formår han at styre sin butik og holde den professionelle linje. Enhver der har prøvet at etablere sådan et forhold til sine medarbejdere og kunder ved, at det er en bedrift man ikke bare lige opnår!

anders-og-ras

Her ses de 2 shop-managere med et smil på læben (som altid)..
Anders Høj og Rass Ansø sørger altid for at kunderne bliver taget godt imod, og der er ikke én henvendelse der ikke bliver taget alvorligt. Og tro mig.. Der kommer sommetider nogle rimelige vanvittige anmodninger i sådan en shop! Men af hvad jeg har set, tager de altid godt imod hver eneste besøgende, byder på en kop kaffe, og får fat i lige præcis den tatovør de tror ville være ideelle til at lave kunstværket. De har altid et smil på læben og man kan virkelig mærke dynamikken mellem de 2 managere. Det er i sig selv en bedrift at kunne være 2 om at styre sådan en biks! Men det er bare stilen i Sinners..

nichlas

nichlas-nakke

Her ses manden bag 2 af mine favorit-tattoos, nemlig min tribal og moder jord på min overarm. Men Nichlas er ekstremt koncentreret når han arbejder, så I må nøjes med hans nakke i dagens anledning haha.. Nichlas begyndte at tatovere i 2013, og han har udviklet sit talent helt vildt! Nu er det faktisk sådan at jeg kender Nichlas fra min hjemby, og jeg kan tydeligt huske da han først havde sat sig for at han skulle være tatovør. Man så ham aldrig uden papir og blyant! Han øvede og øvede, og det må man sige har givet pote! I dag er Nichlas en ekstremt dygtig kunstner, som specialiserer sig i neo-traditionalism, som det så fornemt hedder. Han laver ingen kopier (hvilket ingen af tatovørerne i Sinners gør), men i stedet laver han altid sin egen version af de forslag kunden kommer med. Dog beholder han selvfølgelig essensen af det man kommer med, det er klart. Men der sker virkelig også noget når man lader kunstneren få lidt frie tøjler. Jeg har aldrig været et sekund i tvivl om at give Nichlas lidt kunstnerisk frihed når han har bedt om det. Resultatet bliver altid meget bedre, end jeg overhovedet kunne have forestillet mig i mit eget hoved! Jeg kan i hvert fald ikke vente til at han skal lægge farve i min moder jord!

kunstnerne

sinners-inc-merchandise

Der er selvfølgelig mange flere tatovører i Sinners Inc, end jeg kan nå at få med i dette indlæg. Der er en kunstner til hver stil, og der er ikke 2 tatovører der ligner hinanden! Men det er også hvad der gør Sinners til hvad det er. Man kan altid være sikker på at de har lige præcis den rigtige til opgaven! Ovenover ses også lidt af det merchandise jeg snakkede om tidligere. De har nogle virkelig lækre hoodies, t-shirts og caps, og der kommer meget mere har jeg ladet mig fortælle! Så man behøver altså ikke udelukkende komme ind i Sinners efter en tus.. Man kan sagtens gå derfra med en long-line tee også! Man kan tilmed købe meget af den kunst de har i shoppen. Heriblandt er en masse udsmykning til væggen og endda også små nips-ting der ser godt i vindueskarmen! Jeg synes det er så fedt at Sinners tænker uden for boksen og har valgt at ekspandere på så mange områder som de har. Både i antal af tatovører, stile og merchandise!

sinners-collager

Jeg håber at dette indlæg har givet et lille indblik i hvem Sinners Inc er, både som butik og kollektiv, og også hvorfor jeg er så vild med at blive tusset der. Det er én stor familie..  Man er altid glad for at træde ind af døren, og det gør hele forskellen for mig!
Hvis I er over 18 og føler at I mangler nogen til at lave jeres kunstværk, så vil jeg helt klart anbefale at tjekke dem ud! Ellers er der ikke andet at sige end: Ha’ det godt til næste gang!
#SES

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kunsten at leve med sig selv