Lækre sager og rabatkode fra fitpeople.dk!

Kunsten at leve med sig selv

adidas-pure-boost-raw

*Indlægget indeholder reklame-links*

Først og fremmest vil jeg slå fast at dette ikke er et typisk blogindlæg for mig. Jeg anser heller ikke mig selv som manden med alle svarene, når det kommer til dette emne. Jeg føler nok mest af alt bare at det er tid til at trække jer med bag kulissen og give bloggen noget personlighed.
Jeg går med en masse tanker disse dage. Det kommer vel meget naturligt, når ens liv har udviklet sig så drastisk og hurtigt som mit har, og dette indlæg skriver jeg lige så meget for mig selv som for jer. Jeg føler mig ikke ked af det eller deprimeret, men jeg har bare brug for at bearbejde de tanker jeg har og få dem ned på skrift.
Mit liv er blevet lagt fuldkommen om siden jeg kom hjem fra Mexico.. Det er jo klart når man har meldt sig til et program som Paradise! Dette blev også startskuddet på min blog, og samtidig har jeg både fået nyt job og ny lejlighed. Alle positive omvæltninger! Men omvæltninger ikke desto mindre.
Jeg har skulle vænne mig til at alle pludselig har en mening om mig, gode som dårlige. Selv folk jeg har haft helt tæt på mig. Man får at vide at man har ændret sig.. At man ikke er den samme som man var. Og det værste er at man begynder at tro på dem! Det var jeg i hvert fald tæt på..

bomber-jacket-beige

Jakke ASOS [HER]     Hoodie River Island [HER]

På grund af dette og meget mere, har dette år i den grad vist mig hvor vigtigt det er med tætte venner og familie, man ved altid vil være der. Folk der kender en som den man er. Men mindst lige så vigtigt er det, at man kender sig selv! For ja.. Vi har alle gjort ting vi fortryder. Ting som strider mod dem vi er, eller i det mindste den måde vi ser os selv på. Men det betyder ikke at man er et dårligt menneske! Det betyder bare at man er menneskelig. Jeg har selv gjort nogle ting i mit liv jeg ville ønske jeg kunne gøre om. Såret personer jeg har holdt inderligt meget af. Personer der ikke vil kendes ved mig den dag i dag. Det er ikke noget man kan gøre noget ved nu. Livet går kun én vej..
Det er bare vigtigt at vende sine fejl til noget positivt. At tage ved lære af af dem, så man undgår at såre flere. For i sidste ende skal man lære at kunne se sig selv i øjnene. Dette betyder ikke at man skal kunne kigge sig selv i spejlet og se en fejlfri person skue tilbage. Tværtimod skal man lære at acceptere sig selv trods sine fejltagelser og mangler. L.O.C har sagt at livet skal skrives med ar, og han har fuldkommen ret. De valg vi tager, former os som mennesker. Både de gode og dårlige. Men på samme tid er det også både disse valg der gør os unikke. Der findes ikke to veje gennem livet der er ens, og det er også sådan det skal være!

green-jeans

Bukser (lignende) [HER]     Sko Adidas Pure boost Raw [KUN I FOOT LOCKER]

Jeg håber ikke at dette indlæg bliver alt for kliché at høre på, men jeg vil bare gerne have jer til at forstå at det er okay, ikke at være perfekt. Jeg føler mig også ussel når jeg ikke når lige så meget i fitness som jeg gerne ville, eller når jeg ikke får lagt nok indlæg ud til jer! Men man kan altså ikke nå det hele, og det kan man simpelthen ikke at gå og slå sig selv i hovedet over hele tiden. Vejen til et positivt liv mener jeg ligger i en positiv tankegang. Om man så ikke altid har været en mønster-elev i skolen, hvem siger så at man alligevel ikke gøre noget ud af sig selv? Der er så pisse mange forventninger i dette samfund. Især til den yngre generation, som lige pludselig skal redde hele verden.
Nogle gange er det bare vigtigt at stoppe op og spørge sig selv: hvem gør jeg egentlig det her for? Hvem er det som gerne vil have at jeg bliver dit og dat? Hvis svaret ikke er dig selv, bliver du nødt til at stoppe lige med det samme. For i sidste ende er der kun én du skal stå til regnskab for. Kun én du skal kigge i øjnene.. Og det er dig! Med det mener jeg ikke at du skal frasige dig alt ansvar og forpligtelser. Måske bare finde din egen vej gennem livet, i stedet for at gå ned af en vej som andre har lagt.
Der er aldrig kommet noget ekstraordinært ud af lineær tænkning. Vi har brug for de skæve intelligenser. Dem som kan sætte sig selv uden for boksen! Jeg har altid gået meget op i min skole, og der har altid været en eller anden forventning om at jeg skulle gå den akademiske vej. Det var også min plan langt hen af vejen. Men det var som om at jeg kom til en del af mit liv hvor det simpelthen bare ikke passede ind længere. Jeg havde kort sagt ikke lyst! Det var her jeg valgt at gå en anden vej..

beige-bomber

Ur Kimono (lignende) [HER]     Ring (lignende) [HER]

Jeg fik en stigende interesse for tøj, da jeg begyndte at arbejde i butik og har elsket det lige siden. Samtidig var min interesse også vokset for sociale medier. Det gik op for mig hvor stor en indflydelse og inspirationskilde man kan være igennem dem! Hvor mange mennesker man kan nå, og hvor mange liv man kan berøre. Det er der nemlig mange sociale figurer der har gjort for mig..
Det var dér jeg besluttede mig for, hvad jeg ville dedikere mit liv til. Jeg manglede bare et publikum. Et talerør. Og hvordan får man hele Danmarks opmærksomhed? Man melder sig til det største reality-program i Danmark. Siden jeg er kommet hjem er det ikke alle der har forstået den beslutning, og det gør heller ikke noget. Jeg forstår den, og jeg har støtten fra min familie og de nærmeste omkring mig. Andet behøver jeg ikke! Som sagt handler det om at kunne se sig selv i øjnene når alt kommer til alt. Det er din egen lykke det handler om! Hvordan opnår du den? Hvad skal der til? Det er disse spørgsmål man burde fylde sit hoved med, og ikke spørgsmål om hvad andre folk tænker. Det er ikke dem det handler om. Det er ikke dit job at stille dem tilfredse, det er deres!
Nå… Jeg håber ikke at jeg har rablet alt for meget, og jeg håber at nogle af jer læsere derude rent faktisk kan bruge det til noget! Det føles i hvert fald godt at få lettet hjertet lidt…
Ha’ det godt til vi næste gang!
#SES

   

7 kommentarer

 • Ria

  Super fedt med et personligt indlæg, der er en del, som er sponsoreret – men det er fedt at lære dig lidt at kende! Mere af det!!
  Du er en super cool person, og det er fedt at følge dig i Paradise, holder sgu med dig, du er en god fyr og kæmper og kæmper, og hvis du ikke vinder, har du sikkert vundet en masse andet. Keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej 🙂
   Tak for den gode feedback, jeg arbejder også på at få lidt flere personlige indlæg kørt ind over – jeg skal bare lige lære at sige at firmaerne må vente, det er jeg ikke ret god til haha 🙂
   Men tak for støtten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hej Anders – Jeg synes det er pisse fint det du skriver, så kunne ikke lade være med lige at kommentere. Jeg ser normalt ikke Paradise, men det er lige en fyr som dig, der får mig til, at have lyst til at se med. Det er fedt at du er så nede på jorden, og ærlig, som du er. Jeg har ikke som Ida mødt dig, men det kunne da være fedt at få lov til en dag. Kh Anne-Sofie fra Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Syntes det er så fedt at åbner op om noget mere følsomt, og det du har på hjertet! Mødte dig selv for nok en ugen siden i levis og kan kun sige positive ting om dig, du var glad og virkelig imødekommende….. Du er et forbillede🙂
  -Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  #love # skødeforlife

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lækre sager og rabatkode fra fitpeople.dk!