Nyt fra Boohoo.com!

Lækre sager og rabatkode fra fitpeople.dk!

alle-supplements

*Sponsoreret indlæg*

Supplements er endnu et aspekt af fitness-verdenen, der er mange delte meninger om. Nogle mener det ikke er nødvendigt, imens andre propper sig med diverse produkter dag ud og dag ind. Hvis jeg skulle sætte mig selv i bås med en af disse holdninger, ville jeg nok ende i midten. For selvom det er korrekt at supplements ikke nødvendigvis behøver at være en del af din diæt, føler jeg at de kan være ekstremt brugbare når de anvendes korrekt. De må aldrig erstatte et normalt måltid, men de er gode som mellem-måltider, eller hvis man mangler lidt proteiner for dagen. Personligt har jeg anvendt supplements som proteinpulver og kreatin i perioder, men jeg har aldrig helt fået sat mig ind i alle mulighederne der er kommet til markedet. Sådan har det i hvert fald været indtil nu!
Fitpeople.dk har været så søde at tilsende mig et hav af deres produkter, som jeg nu har haft mulighed for at prøve af! Derudover har jeg også fået en rabatkode til jer kære læsere, så I kan spare 10% på hele deres webshop, hvis I skulle få lyst til at prøve et af disse produkter, eller måske noget andet i deres udvalg! Bare anvend rabatkoden anders_schultz 

proteinpulver

Proteinpulver PEScience [HER]     Aminosyrer BSN Amino X [HER]     Pre-workout BSN No-Xplode [HER]

Vi starter med  de tunge drenge.. Når det kommer til supplements lægger disse 3 i bunden af pyramiden som de 3 mest essentielle produkter. Jeg eeelsker chokolade-proteinpulver og dette er ikke en undtagelse. Det er en fedt med en lidt anderledes smag end man har set før! Proteinindholdet er meget normalt, og smagen er god! Hvis man ikke er så meget til cupcake findes der også cookies and cream, snickerdoodle (virkelig lækkert), og peanut butter. Så der skulle være lidt til alle!
Næst har vi BCAA produktet, som jeg altid gerne har villet prøve! BCAA er en formel der gør at du optager næringsstoffer hurtigere. Den øger udholdenhed og restitution, og mindsker samtidig din muskelnedbrydning! Jeg har gjort mig til vane at bruge den hver træning, og jeg kan godt mærke forskel! Det tager mig ikke nær så lang tid at komme over min ømhed, især efter ben-dage! Jeg har fået fruit-punch smagen, men man kan også få den med blue rasperry, green apple og watermelon.
Videre til pre-workout’et som jeg faktisk normalt ikke bruger. Jeg har altid været lidt bange for at anvende den slags supplements, fordi jeg ikke vil risikere at blive for afhængig af at skulle have det inden hver eneste træning. Men jeg har taget dette hver anden træning det sidste stykke tid, og jeg har intet problem med det! Jeg kan selvfølgelig godt mærke en forskel, men dette pulver giver ikke den samme ubehagelige kløende fornemmelse, som jeg har oplevet før. Og smagen er en virkelig lækker fruit punch, men den kan også fås i en blue raz (som jeg ikke er helt sikker på hvad er?), green apple og watermelon! Jeg glæder mig til at prøve green apple næste gang!

proteinbarer

Mars bar [HER]     Nutramino bar [HER]     Grenade bar [HER]     Muscle Brownie [HER]

Vi går videre til proteinbarerne som virkelig har overrasket! Jeg kendte allerede Nutramino-baren, som er rigtig fin, men de andre var helt nye for mig! Jeg havde ikke troet man kunne lave en “mars” protein-bar, men den smager overraskende meget som den ægte vare! Der ligger ligeledes protein-snickers inde på siden! Brownien var også god og rig på smag, og jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk omkring banan-baren fra Grenade men den var også virkelig lækker! Jeg har set at man også kan få dem med pandekagesmag, og det er helt klart dem jeg går efter næste gang!

proteinslik

Cookie Snickerdoodle [HER]     Vingummier Soda shakers [HER]     Lakridser Salty Kettlebells [HER]

Og nu lidt til den søde tand. Disse produkter er sat i verden for ét enkelt formål.. At stille din lækkersult! Og det må man sige at de gør. Cookien er intet mindre end enorm! Den er tyk og svampet, og så smager den bare virkelig lækkert, nærmest af kanel. Jeg har googlet mig frem til at en snickerdoodle er en form for småkage rullet i kanelsukker, og det passer meget godt til smagen af denne cookie. Hernæst har vi slikket, som jeg desværre må sige ikke helt levede op til forventningen. De smagte rigtig fint begge to, men der var hverken salt eller syrligt over nogen af dem. Vingummierne var nærmest mere sukrede og lakridserne lidt sødere, a la finsk lakrids. Ikke desto mindre smagte de godt, man skal bare ikke sætte næsen op efter salt og syrligt!

bcaa proteinbudding

Protein budding [HER]     Protein-shake [HER]     HEAT læskedrik [HER]     NOCCO BCAA-drik [HER]

Sidst men ikke mindst har vi de flydende varer! Jeg har aldrig været meget til budding, men denne var faktisk meget god. Og det var en fin snack, da jeg sad kl. 22.00 en aften og egentlig mest af alt havde lyst til at være mega usund.. De andre drikke kender I sikkert mange af jer. Vi ved vel alle hvad en protein-shake går ud på, men jeg er især fan af denne smag jeg har fået med her, nemlig chokolade/banan. Det smager nærmest af en flydende pandekage!
BCAA-energidrikken er god til både før og efter træning. Den giver et energiboost, og samtidig får du nogle af de goder som du gør ved BCAA pulveret. HEAT drikken er god hvis man har brug for at booste sit system en smule. Den indeholder grøn te, der sætter gang i din fedtforbrænding og samtidig er grøn te faktisk også godt til at udskille affaldsstoffer og bl.a. modvirke uren hud!

Nå folkens, det var et af de længere indlæg, jeg håber at I alle er kommet helskindet igennem! Jeg vil helt klart opfordre jer alle til at gå ind og tjekke fitpeople.dk ud! De har uendeligt mange flere produkter end jeg har vist her,og der findes protein-versioner af nærmest alt man kan forestille sig! Protein-kaffe endda! Man kan ligeledes sammensætte sine egne mixes så man får lige det man har lyst til. Og med 10% rabat på købet med min rabatkode anders_schultz, så kan det ikke gå helt galt..
Det var alt for nu, tak for denne gang!
#SES

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Boohoo.com!