Giveaway!! T-shirts fra Sneak Peak!

Nyt fra Boohoo.com!

fedora

*Indlægget indeholder reklame-links*

Hej bloggen og velkommen tilbage!
Først og fremmest vil jeg godt undskylde for manglen på indlæg.. Der er rimelig meget fart på disse dage, og det er simpelthen umuligt at nå det hele – så jeg håber I vil bære over med mig, men når det er sagt, har jeg også tænkt mig at gøre en større indsats for at få nogle flere indlæg ind efter denne uge!
Men nu til dette indlæg! Boohoo.com har haft udsalg, og det kunne jeg da ikke dy mig for! Så jeg gik ind og browsede deres hjemmeside lidt, og fandt en masse lækre ting!

camel-jersey

Ur Komono (lignende) [HER]     Halskæde (lignende) [HER]

Det første jeg faldt over var denne lækre sweatshirt. Den er lidt oversized og så har den flere lag! Det giver et rigtig fedt look for ingen penge. Jeg elsker nærmest alt sandfarvet, og denne er ikke en undtagelse.. Der er lidt Kanye over den, men på en god måde! Man får næsten lyst til at smække nogle army-grønne jeans og et par Yeezy 750’ere på til den.. Hvis man dog ikke er specielt stor fan af det sandfarvede look, findes den også i sort.

cardigancardigan-menblack-cardigan

Solbriller ASOS [HER]     Sko Jack and Jones [HER]

Herudover fandt jeg også en lækker sort cardigan og en brun fedora! Jeg har aldrig ejet en cardigan, og nu blev det bare tid! Det ser altid fedt ud med lag, og en cardigan kan bruges til så mange forskellige outfits og styles. Jeg kan også meget godt lide stoffet som er 70% polyester, 25% viscose og 5% elastene. Dette giver den en meget glat finish og gør den ret tung, nærmest som en kappe med ærmer. Jeg kan virkelig også godt lide at den ikke bliver så “strikket”, da der ikke er noget uld i. Stoffet er tæt og tyndt. Jeg er også meget glad for længden af den. Jeg har købt en large og den passer mine 184 cm perfekt.
Hernæst har vi hatten som jeg også er rigtig glad for! Jeg har længe gerne villet eje en fedora, og denne kostede 70kr, så det ville næsten være ren idioti at undvære den, ikke? Der er dog ét problem.. Den er onesize, hvilket altid er et dårligt tegn når man har et kæmpe hoved ligesom mig! Jeg tog dog chancen, og jeg må indrømme at den skal klemmes godt ned om skallen for at blive siddende. Men den er rimelig fleksibel, så mon ikke den giver sig til sidst! Jeg er sindsygt glad for farven, som desværre er udgået.. Men bare rolig, den kan stadig fås i sort! En hat er en god accessory, og hvis man skal have tøj på hvor man føler en cap bliver lige lovligt underdressed, er fedoraen et godt bud!
Det var alt for nu, hav det godt til vi ses igen! Og tjek endelig Boohoo.com ud, der er ofte fede varer på tilbud og priserne er i forvejen lave! Min samlede pris for både sweatshirt, fedora og cardigan lå på lige omkring de 300kr.. Så det er bare at komme afsted!
#SES

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway!! T-shirts fra Sneak Peak!