Intensiv træning: super-set og drop-set

Giveaway!! T-shirts fra Sneak Peak!

grey-tee

Hej bloggen! Vi starter ugen ud med et hyggeligt indlæg, der i dag skal handle om Sneak Peak! De fleste af jer kender nok min elskede paradiso-buddy: Thomas Ludvigsen, der kom ind sammen med Malene i sidste uge. Hvad I måske ikke ved, er at Thomas faktisk har et firma ved navn Sneak Peak, som videresælger sko og lige har lanceret en kollektion af lækre tee’s! Sneak Peak er et sneaker-community, lavet i samarbejde mellem administratorerne fra Facebook-gruppen Sneaker market.
Jeg er selv lidt af en sneaker-freak (nok en gammel arbejdsskade fra Foot Locker), og jeg er helt vild med konceptet omkring denne hjemmeside! Sneakers har virkelig fået deres storhedstid i takt med at sko som Yeezies og NMD har oplevet en kæmpe hype. Der er jo en hel verden for sig selv, og hype-traden har aldrig været højere! Derfor er det jo optimalt, med en hjemmeside som www.sneakpeak.dk, der kan samle alle disse hype-beasts på ét stort mødested, der både indeholder trading, legit-checks og et forum, hvor alt kan diskuteres.

sneakpeak-t-shirts

Thomas har været så rar at sende mig 2 eksemplarer af deres t-shirt kollektion (som desværre allerede er udsolgt!), for at jeg kunne give min mening… Og jeg er vild med dem! Designet er mega lækkert, kvaliteten er godt tyk og pasformen er lige i skabet! Jeg synes designet er meget nytænkende, samtidig med at det er klassisk på egen vis. Man har jo tit set t-shirts med prints, det er ikke noget nyt.. Men at skabe et print der bliver en del af selve t-shirten er virkelig noget specielt! Jeg synes ofte at et print kan blive meget “voldsomt”, hvis man kan sige det sådan. Der er meget skarpe kanter og de ligner nærmest at man har lavet en t-shirt og sat et klistermærke på efterfølgende. Det er ikke tilfældet med Sneaker Peaks kollektion! Printet bliver en del af selve tee’en, og der er en hvis dybde og vintage-stil over motivet, hvilket jeg virkelig synes er fedt! Lad os kigge på de 2 eksemplarer Thomas har sendt:

white-teewhite-t-shirt

Vi starter med den hvide! Motivet på printet er en kvinde og hendes velformede bagdel (som nok er det første jeg lægger mærke til, må jeg indrømme). Efter et sekund eller 10, lægger jeg mærke til at hun har et par blå klassiske Stan Smith sko på. Jeg er vild med det fade man har lavet i kanterne af printet, hvilket netop giver motivet en vis dybde. Og så de ikoniske “S” og “M” bogstaver fra Sneaker market på toppen af t-shirten. Bagpå har vi lidt tekst, som også er meget oppe i tiden lige nu, nok mest pga. hype-brands som SUPREME, der kører rigtig meget tekst på deres designs. Det giver en fed kant til t-shirten at der også sker lidt på bagsiden, og man føler sig lidt som et “legit” hype-beast haha.

636267689787192859_afterlight_editgrey-t-shirt

Her har vi så den grå! Motivet på denne er et par guld-Valentino sko og er lidt mere råt i det end motivet på den hvide. Kontrasten mellem det skinnende guld og mere dybe grå bliver mega fed, og især skriften på ryggen bliver virkelig bad-ass når den sættes på det grå materiale! Jeg kan virkelig godt lide at designet er så simpelt og samtidig så stor en del af begge t-shirts. Det har lykkedes dem at finde balancen i et minimalistisk udtryk der stadig lader sin tilstedeværelse mærke. Jeg er også kæmpe fan af størrelsen på dem! Jeg har fået tilsendt large, og de sidder lige som de skal. Længden på ærmerne er så man sagtens kan smøge dem op, uden at de kommer til at sidde helt oppe på skuldrene.
De blev også lavet i både lyserød og sandfarvet, som man kan se på Thomas’ Instagram! Desværre er de som sagt alle udsolgt.. Men I er heldige! Jeg har valgt at give mit hvide eksemplar væk! Det er super let at deltage! Smid et follow, et like og en kommentar på mit Instagram-post vedr. disse t-shirts og så scroller jeg gennem dem og vælger en heldig vinder kl. 21.00 i aften!
Til dem af jer som ikke er så heldige at vinde, bare rolig! For selvom der ikke er flere t-shirts, kommer der snart en hel ny kollektion af hoodies på www.sneakpeak.dk! Så jeg vil opfordre jer til at gå ind og følge med i hvad der sker derinde! I kan nemt oprette en bruger HER!

Det var alt for denne gang! Husk at melde jer til konkurrencen, og ha’ det godt til næste gang!
#SES!

*Sponsoreret indlæg*

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intensiv træning: super-set og drop-set