Mit træningsprogram!

Fotoshoot i Mr. Hornslet – forårets kollektioner!

mr-hornslet

Hej alle sammen! Velkommen til et godt gammeldags mode-indlæg.
Jeg har været på besøg ude i min gamle nabo-by, Hornslet. Derude ligger en butik ved navn Mr Hornslet, som forhandler en masse lækre mærker som bl.a. Samsøe Samsøe, Selected, Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Min gode kammerat @nicolajbang er tilfældigvis assisterende butikschef derude nu, og han fik lov at lege fotograf for en dag, da vi havde en lille fotoshoot med de nyeste kollektioner. Vi har haft meget streety tøj på bloggen indtil videre, og det er på tide med noget class! Så værsgo:

selected-jakkesaetselected-buksselected-jakkeVi starter ud med et classy suit til de kommende konfirmander! Selected har disket op med et stilrent, mørkeblåt sæt med tilhørende hvid skjorte. Pasformen er sublim og følger rigtig godt med tidens slim-fit trend. Jeg er især kæmpe fan af længden på buksen der går lige til kanten af skoene, som i øvrigt også er Selected! Inspireret af den klassiske Stan Smith model fra Adidas, leverer de en helt hvid læder-sneaker uden logo. Det gør dem ideelle til et jakkesæt og agerer som et modebevidst alternativ for dem, som gerne vil undgå den klassiske oxford-sko. Og med et tyndt gråt slips og dertilhørende slipsenål ligner man jo en, der er klar til at modtage sin 00-status..

matinique-jakkechinosmatinique-skjorte

Vi hopper videre til Matinique! Jeg er virkelig vild med det her outfit, fordi det fungerer på mange niveauer. Det er et outfit der er klar til fest, men samtidig er der ikke nogen der ville kigge skævt, hvis man gik ned af strøget i det. Farvekombinationen er lige i øjet, og igen må jeg bare sige at jeg elsker den måde tøjet sidder på! De grå chinos er behageligt bløde og med en god mængde stræk. Jeg har tit problemer med at finde chinos, der ikke kravler op af mine lægge, men her er der intet problem, også selvom de sidder tæt! Skjorten er godt tyk med en meget gennemtrængende denim-farve, og så er jeg vild med at de har givet den en kina-krave i stedet for den klassiske! Det giver en fin kant, især når man kombinere den med jakken, der jo har en fint stor krave i sig selv. Både jakke og skjorte har en fin længde, og i jakken behøver man ikke vælge mellem lynlås og knapper.. Man har nemlig begge dele! Mega solidt og stilet outfit til foråret.

samsoee-skjortesamsoee-samsoeesamsoee-chinos

Dette outfit er min personlige favorit… Hvem skulle have troet at grøn var min farve?? Den lurede Samsøe Samsøe, for de har leveret dette ternede vinder-sæt! Jeg har sjældent kigget på et par grønne chinos (hvis nogensinde) og tænkt “dem må jeg bare eje!”, men det var tilfældet her! Nu er jeg normalt en denim-mand, men bukser der sidder så tæt og så behageligt skal man lede længe efter! Og farven er simpelthen så frisk og nytænkende! Jeg troede at jeg ville ligne et omvandrende trafiklys, men sådan gik det ikke! Ternende er virkelig fede og har en god størrelse. Det virker måske mærkeligt at påpege, men når det kommer til tern er det altså rigtigt at “size matters!”. Og med en klassisk hvid tee og hvide sneaks, er man klar til at ramme byen med storm. Én ting er sikkert: jeg kommer tilbage efter det her sæt!

calvin-klein-t-shirtcalvin-klein-shorts

Vi slutter dagens indlæg af med et afslappet sæt fra Calvin Klein. Det afviger lidt fra de andre outfits, men vi følte at det var værd at vise alligevel! For her har CK virkelig formået at genskabe de klassiske jogger-sweats på en måde, du rent faktisk kan være bekendt af blive set i! Shortsene er virkelig behagelige (selv i kulden) og t-shirten sidder som den skal! Jeg synes det er så vildt, når mærker kan gøre et design ud af deres logo! Det er da den ultimative markedsføring! Man kan ikke komme udenom det: Calvin Klein er et godkendt brand og behøver egentlig ikke så meget andet end at smække deres eget logo på tøjet, og så spiller det. Jakken blev jeg også positivt overrasket over! En wind-breaker med rigtig fin ventilation og en dejlig stor hætte.

Det var alt for den her gang, men bare rolig! Der er stadig flere outfits tilbage, som I må se frem til i et nyt indlæg! Hvis I kan lide hvad I ser, vil jeg anbefale at slå et smut ud forbi min gode kammerat i Hornslet! Og hvis I tilfældigvis ikke liiiige er fra Østjylland, så er der heldigvis masser af andre Mr. butikker rundt i landet.. Så slå jer løs! Især jer der skal konfirmeres til maj. Der er mange fede blæsere, jakkesæt og skjorter!

Ha’ det godt!
#SES

*Sponsoreret indlæg*

 

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit træningsprogram!