Jeg har en udfordring til jer..

Gårsdagens strabadser og fredagens outfit!

camel-shirt

 

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21Av mit hoved.. Det går aldrig stille for sig, når Lenny kommer til byen! Og det gjorde det så sandelig heller ikke igår..
Jeg gik egentlig bare og passede mig selv på mit arbejde og havde snart fri, da jeg fik en besked fra Lenny, der sagde at han var hos mig kl. 19.00 med hans kammerat, Daniel..
Det er jo lang tid siden jeg sidst har set drengen, så jeg tænker bare “Yes!”, så skal vi hygge lidt! Meen det er selvfølgelig aldrig “bare hygge” med Lenny.. Ham og hans kammerat mødte op med 4 poser alkohol, og så var vi ellers igang! Vi valgte at se FCK kampen, fordi både Lenny og hans ven havde oddset – og de vandt! Så nu var der 5.000 ekstra på kontoen, og jeg tror vi alle var enige om at det ikke skulle slutte der.. Så vi fik nogle Tanja og nogle flere af mine venner til at komme forbi, og vi så aftenens afsnit af Paradise sammen (vanvittigt afsnit for øvrigt, Mads får dælme lavet sin entré!).
Efterfølgende endte vi så med at tage i byen, på A-bar af alle steder, og det gik rimelig vildt for sig! Der blev danset, spillet beer-pong og drukket (drengene vælger selvfølgelig at skide på den frie bar og køber en masse flasker i ægte paradiso-stil), og vi festede til den lyse morgen, som man siger! Det var virkelig fedt at hilse på så mange glade mennesker! Vi fik snakket med en masse og taget billeder! Stemningen var virkelig fed, og jeg tror ikke rigtig nogen af os havde lyst til at tage hjem.. Men morgen blev det, og vi skulle afsted.

unnamed
Men selvfølgelig ikke uden natmad! Og hvad gør 3 stive drenge, når sulten rammer? De skal da afsted til McDonalds! Ja… Formen røg fuldkommen ud af vinduet igår.. Men det skal der også være plads til en gang imellem, og vi var sultne! Så sultne at Lenny ender med at købe for næsten 1.000 kr maccen haha. Det var i øjeblikket en skide smart plan, meen jeg må nok indrømme at vi ikke kom igennem det! Om ikke andet var der nok til alle (og 10 personer mere)..
Men nok om igår! Det er blevet fredag, solen skinner og vi skal have kigget på fredagens outfit!

img_1780img_1766img_17991.Trøje: Weekday (lignende 2.Bukser: Levis  501 CT (lignende) 3. Sko: Reebok Classic

4. Ur: Certina 5. Armbånd: (lignende)

Dagens outfit er faktisk ikke særligt læservenligt… Så undskyld!
Jeg har ikke rigtig kunne finde trøjen på nettet, og buksen er faktisk udgået.. Men jeg er bare så glad for den her kombination! Man føler sig helt retro med klassiske hvide sokker i et par hvide Reebok. Og det har lykkedes mig at finde et par alternativer til både bukser og trøje. Pasformen på de jeans jeg har linket til, er en smule anderledes.. De er lidt smallere, men de er også tapered-fit i bunden, som mine 501 CT’ere. Det fede ved Levis er, at der er en pasform til alle, og der er altid en style man kan forelske sig i! Jeg synes det er vildt, at så gammelt et brand kan blive ved med at forny sig og samtidig holde sig tro mod sin historie! Nu er jeg nok også lidt partisk når jeg selv står i en Levis butik, men for pokker hvor er det også bare noget lækkert tøj altså! Jeg vil også klart anbefale jer at kigge ind i Weekday. De har et virkelig fedt udvalg af mange forskellige styles og til en fornuftig pris! Jeg har fundet trøjer derinde til 30,-, som jeg bare måtte eje! Og prisen gør også, at man tør lege lidt med tøjet, når det nu ikke er flere penge man smider efter det..

Det var alt for nu!
Ha’ en rigtig god weekend!
#SES

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg har en udfordring til jer..