Historien bag mine tatoveringer (del 2)

Jeg har en udfordring til jer..

pushup-challenge
Hej bloggen!
Jeg har en udfordring til jer… Det er ikke altid man kan nå ned og træne, og det kan være skide træls at skulle nå, hvis man har en presset dag. Dog gider man heller ikke skippe træningen, fordi så får man dårlig samvittighed og så kan man ikke spise fredagsslik! Det evige dilemma..
Det jeg gør, når jeg ikke kan nå derned, er meget simpelt: The Push-up Challenge! Reglerne er enkle:
Man har et kvarter til at tage så mange armbøjninger som overhovedet muligt. Så det er simpelthen bare at sætte en timer og gå i krig! Der er selvfølgelig ingen der kan tage armbøjninger konsekvent i et helt kvarter, men man bestemmer helt selv hvor mange man tager ad gangen og hvor lang pause man tager. Personligt plejer jeg godt at kunne tage de første 50-70 armbøjninger i ét stræk, og herefter tager jeg intervaller af 15-20 armbøjninger i hvert stræk. Ift. pause prøver jeg egentlig bare at tage så få som overhovedet muligt. Lige så snart mit bryst, triceps og skuldre ikke brænder mere (og tro mig, det kommer de til) begynder jeg at tage endnu et sæt!
Jeg lover jer at I bliver ødelagte af denne udfordring, og det er et rigtig godt alternativ til når man ikke kan nå i fitness. Man kan gøre det derhjemme, det tager kun et kvarter, og man kan jo også føre filosofien over i andre øvelser og f.eks. lave  The Squat Challenge eller lignende. I sammenhæng med dette indlæg har jeg lige taget udfordringen op, og jeg nåede 357 armbøjninger! Kan du slå det?
Skriv en kommentar med hvor mange du nåede!
#SES

pushups

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien bag mine tatoveringer (del 2)