Paradise-ugen og fredagsoutfittet

Historien bag mine tatoveringer (del 2)

front-pose-af

1. T-shirt: @sinnersinc 2. Halskæde: (lignende) 3. Ringe: (lignende) 4. Ur: Certina

Hej bloggen, og velkommen til del 2 omkring mine tatoveringer!
Tatoveringer er stadig lidt et tabu i samfundet, og der findes rigtig mange fordomme omkring dem! Men jeg ser dem som den mest personlige måde at udsmykke og udtrykke sig selv på. Der er simpelthen så mange der spørger mig: “Hvad så når du er gammel og rynket, hvordan kommer de så til at se ud? Er du ikke bange for at fortryde dem?”
Det korte svar er nej.. Jeg tror på at ældes med ynde, og at det smukke ved mennesker ( unge som gamle) i høj grad handler om udstråling. Uanset hvordan mit forhold til naturen og tatoveringer kommer til at ændre sig, så vil mine tatoveringer altid være helt fantastiske minder.. Minder man kan se når man har lyst, bare ved at kigge i spejlet! Og ja, det kan da godt være at de falmer med tiden, men det gør vores krop også! Og det er netop hvad tatoveringer bliver – en del af kroppen og en del af dig.

Når det er sagt, så vil jeg også lige gøre det klart (især for de yngre læsere) at livet er langt! Der er masser af tid til at få lavet tatoveringer og gøre en masse dumme ting.. Så lad nu vær at have for travlt! Alting til sin tid, tænk over hvad I vælger at få lavet!

ulve-kollage

Armbånd: ASOS Original

Men lad os gå videre! Mine næste tatoveringer blev min lotusblomst, naturkompas og ulvemotiv på højre underarm.
Jeg var blevet fascineret af en tatoverings-stil ved navn dotwork hvor kunstneren laver hele motivet med prikker! Jeg var virkelig imponeret over det stykke arbejde @sinnersinc’s lavede på mig sidst, så jeg besluttede mig for at kontakte dem igen – de henviste mig til deres tatovør @magnus_a_tattooing, der lavede dem alle! Det var mine første tatoveringer i farve, så jeg var lidt nervøs!
Lotusblomsten symboliserer genfødsel og harmonien der binder verden sammen. Kompasset fik jeg lavet på grund af nogle beslutninger jeg havde taget for mig selv. Ideen bag det er; at man skal finde sin egen vej i livet – man bliver påvirket fra højre og venstre, både af samfundet og ens familie, og jeg føler det er vigtigt at huske, at der er ikke nogen der kan tage en beslutning for dig. DU skal være tilfreds med de valg du tager og ingen andre. I sidste ende er det dig der bliver påvirket af dine beslutninger, og du skal kunne se dig selv i øjnene.
Jeg har altid gerne ville have en ulv tatoveret, fordi jeg har så meget respekt for det dyr. Det symboliserer styrke, både individuel og som gruppe, og samtidig er det et meget vist dyr i den spirituelle verden. En ulv er modig og selvstændig. Den beskytter sin familie uanset hvad, og den er loyal til det sidste. Det er et dyr jeg ser meget op til, og derfor fortjente den en plads på min underarm!

moder-jord

Ring: ASOS original

Min seneste tatovering er endnu et mesterværk af @nichlasvendelbotattoo. Jeg sagde til ham at jeg gerne ville have et portræt af moder jord og gav ham fuldstændig frie tøjler. Det er nok den smarteste beslutning jeg længe har taget! Jeg er så glad for resultatet, og jeg kan slet ikke vente med at få lagt farve i! Moder jord er jo det ultimative symbol på naturen. Hun er alt hvad der lever på denne jord, hun er smuk, hun er lunefuld og hun er barmhjertig. På den måde bliver hun også et symbol på livet i sig selv – hun har mange ansigter, men i sidste ende er hun det eneste vi kan forholde os til..
Nu bliver det meget dybt, og jeg tror det er på tide vi stopper, før vi bliver helt væk i filosofi! Jeg håber at I kan bruge mine tanker omkring måden hvorpå jeg har valgt at udsmykke min krop, og at I har fået en større forståelse for tatoveringer og hvor meget de kan betyde for én.

Hav det godt til næste gang!
#SES

*Sponsoreret indlæg*

*Indlægget indeholder affiliate links*

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Paradise-ugen og fredagsoutfittet