Historien bag mine tatoveringer (del 1)

Paradise-ugen og fredagsoutfittet

denim-outfit

Hej bloggen!
Velkommen tilbage efter endnu en heftig uge på Paradise! Spillet er for alvor igang, og festerne bliver vildere og vildere! Ugen startede ud med den første parceremoni, hvor vi desværre måtte sige farvel til Shanne.. Det var intet personligt, for jeg tror vi alle kan blive enige om, at Shanne er en skide sød pige! Desværre er der bare ikke plads til at være for sød på hotellet.. Så bliver man ædt levende. Hun vil blive savnet!
Ugens tema er “Paradise High”, og det betyder en hel del alkohol, ballade og ikke mindst nye gæster! Og så endda 2 på én gang, hvad er det for noget?? Vi sagde hej til både Mark og Mette, men sagde hurtigt farvel til Mette igen.. Kun én måtte blive, og Mette var ikke nede mette.. Hun tabte beklageligvis popularitetsafstemningen. Jeg er sikker på, at vi alle gerne ville have set Mette ryste sin booty til Frat Party, men dette kom desværre ikke til at ske. Jeg skal da ærligt indrømme at os drenge nok blevet hustlet lidt af pigerne ved den afstemning, og nu er drengene i overtal!
Det er ikke en ordentlig High School uden fest, og vi fik da også festet for fuld drøn! Der var øl, burgere, beer pong og ikke mindst… PHILIP MAY, MINE DAMER OG HERRER! That’s right, selveste Philip Mayhem er tjekket ind igen, og det kan kun betyde kaos – og en helvedes masse humør!
Som I nok kan forestille jer, blev det en vild første aften for Philip.. Ja, for os alle! Og det var ikke en af mine stolteste aftener.. Lad mig lige gå igennem aftenens fiaskoer for jer:

  1. Jeg prøver at være sammen med Caroline i poolen, ender med at blive røvet af Philip.
  2. Tanja (min kone) er sammen med Boris på vores værelse, og jeg ender med at gå sove i en våd seng (de var startet i poolen), og der var mildest talt kold luft mellem Tanja og jeg!

Men det er her, at det er vigtigt at huske: Det er TV! Der er sket en hel masse ting i løbet af ugen, som man desværre ikke får med i afsnittet.. Og ja, det er rigtigt at jeg blev sur over at Tanja og Boris var sammen, men vi havde aftalt at vi ikke skulle holde os tilbage pga. giftemålet! Jeg er jo selv ved at være sammen med Caroline i poolen.. Problemet var ikke jalousi.. Mit problem var mistillid! Og Tanja og jeg havde ikke noget godt forhold til hinanden på det tidspunkt.. Det skal dog siges at Tanja og jeg har det rigtigt godt sammen den dag i dag, og at vi har et virkelig godt venskab! Hun er helt sin egen, og jeg har en kæmpe respekt for den person hun er. Når man kommer hjem indser man også, at man kun har den oplevelse med de andre gæster.. Det er noget helt unikt man kun kan dele med dem, og alle de små ting man skændes over derinde bliver fuldkommen ligegyldige..

Men nok om det! Det er blevet fredag, og det kan kun betyde én ting:
Fredagens outfit! (og weekend, men hvem tæller?…)

denim-jakkedenim-jacketboots

1. Jakke: Styled.dk 2. Jeans: Jack and Jones 3. Basic T-shirt 4. Sko: Jack and Jones

5. Ur: Certina 6.Armbånd: (lignende) 7. Ringe: (lignende)

Jeg har i dag valgt at holde det klassisk med en denim-jakke fra Styled.dk, en basic hvid t-shirt og et par klassiske sorte jeans fra Jack and Jones. Dagens sko bliver ligeledes et par klassisk brune læderstøvler fra Jack and Jones. Der er en tid og et sted for alt, og i dag følte jeg virkelig for at holde det klassisk. Derudover elsker jeg også bare denim, fordi man kan kombinere det med alt! Man går aldrig galt i byen med denim og læder.. Samtidig er det også materialer, som man kan lege lidt med! Man kan snitte lidt i det hist og her, og lidt sandpapir har aldrig ødelagt en god kvalitet denim..

Jeg håber I har haft en god uge og hav en god weekend!
Until next time..
#SES

*Sponsoreret indlæg*
*Indlægget indeholder affiliate links*

 

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Historien bag mine tatoveringer (del 1)