Den optimale mavetræning

Historien bag mine tatoveringer (del 1)

ankler-side

Bukser: (lignende)

Hej Bloggen!
Jeg har fået mange spørgsmål omkring mine tatoveringer, både hvad de betyder og hvor det er lavet. Derfor tænkte jeg at dedikere et helt blogindlæg til dem! Jeg har dog ret mange, så jeg udgiver indlægget i 2 dele, så I ikke kører helt død i tekst..
Først vil jeg gerne gøre noget klart. Der kan være mange årsager til at få en tatovering! Det kan være for at mindes et familiemedlem, eller fordi man bare synes godt om et motiv. Uanset hvilket grundlag man har, synes jeg det er vigtigt at huske: man bestemmer helt selv hvorfor man får en tatovering, og der er ikke nogen begrundelse der er “bedre” end andre! Hvis man synes noget er fedt, skal man få det lavet uanset grundlaget og folks meninger!

hjort-af

Armbånd: ASOS original

Jeg fik min første tatovering da jeg var 19 år gammel. Jeg havde sabbatår, og jeg var begyndt at interessere mig rigtig meget for naturalisme og og den spirituelle del af naturen. Derudover har jeg altid været fascineret af tatoveringer og tænkte at jeg jo godt kunne få én enkelt harmløs tatovering på underarmen. Hvad skulle der ske ved det?  Jeg besluttede mig for at hylde min nye interesse for naturen ved at få lavet en hjort og et træ på min underarm. Både hjorten og træet er i mange sammenhænge stærke magiske symboler, og jeg tænkte at det var et flot motiv.
Så jeg fik den lavet, og min afhængighed blev født! Man nøjes aldrig bare med den ene…  Der gik ikke længe før jeg bestilte en ny tid, og jeg havde allerede besluttet mig for, at det gennemgående tema i alle mine tatoveringer skulle være naturen. Denne gang havde jeg fundet en masse små motiver til mine ankler! Betydningen bag dem er lidt indviklet, men her kommer det..

ankler-front-af

 Sko: Nike Huarache (lignende)

Jeg fik skrevet Soul på den højre og Spirit på den venstre. På højre har jeg også fået lavet et anker og et gammelt vikingsymbol ved navn Valknut. Der er mange meninger omkring hvad Valknut betød for vikingerne, og faktisk er man ikke helt sikker. Ét af forslagene er, at de 3 trekanter symboliserer livets cyklus: fødsel, liv og død. Samtidig symboliserer de 9 kanter hver en dyd, som vikingerne mente man skulle besidde for at gøre sig værdig i gudernes øjne. Blandt andet ære, familiekærlighed, styrke og ærlighed. Ankeret symboliserer for mig, at man skal stå fast ved den person man er, og at man skal være trofast!
På venstre har jeg fået lavet 2 symboler for sol og måne, der sammen skal symbolisere evigheden.
Så ja.. Min højre ankel består af sjælen og alle de dyder der skaber den. Når man så dør en dag, og sjælen bliver til ånden, så er det disse dyder der påvirker ens efterliv, som er symboliseret på min venstre ankel. Håber det giver mening!

tribal-kollage

Ur: Certina

Mit næste projekt blev min venstre underarm, og jeg blev forelsket i maui-tribals.
Maui-stammen er de polynesiske indianere, som har oprindelse New Zealand. De er meget naturalistisk spirituelle og vælger at vise det igennem krops-udsmykning, som jeg også gør! Det var nok dét der fangede min interesse. Derfor tog jeg fat i min gode ven @nichlasvendelbotattoo, der var begyndt at tatovere i @sinnersinc i Aarhus. Han fik hurtigt sammensat et lækkert design, med alle de symboler jeg gerne ville have med. Den indeholder de 4 trekanter der symboliserer naturens 4 elementer: vand, ild, jord og luft. Derudover er der også stjernen på min albue, der er et af de ældste symboler inden for naturalismen! Der er 5 kanter: 4 kanter for de 4 elementer. Den 5. kant er et symbol for mennesket som en del af systemet, nærmest som et 5. element. Derudover indeholder tatoveringen en masse gemte symboler, og det er dét jeg elsker mest ved den! Jeg kan stadig kigge på den og finde nye elementer den dag i dag!

Det var alt for nu!
Ha’ det godt, og vær på udkig efter del 2!
#SES

*Sponsoreret indlæg*

*Indlægget indeholder affiliate links*

   

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den optimale mavetræning