Gift på Paradise og ny kærlighed?

Middag med Jane Kønig og dagens outfit

fredagsoutfit

636235477400034751_afterlight_edit

fredagsoutfit-3

fredagsoutfit-41. Jakke fra H&M (lignende) 2. Jeans fra Styled på strøget 3. Trøje fra ASOS  4. Sko fra ASOS

*Indlægget indeholder affiliate links*

Hej Bloggen!

Solen skinner i Smilets by, og det skal da nydes! Så her er en lille update på gårsdagens eskapader og bloggens første fashion-indlæg 😎 I går fik jeg endelig lov at møde nogle af de andre dejlige bloggere fra vores community! Smykkeproducenten Jane Kønig var så sød at invitere os alle på Rømers, til en aften med masser af hygge, vin og god mad. Jane Kønig har været i smykkebranchen siden 1989 er mest kendt for sine ikoniske Love Tags, som er blevet go-to gaven for nyforelskede kærestepar. Der var et fantastisk fremmøde fra hele Landet! Både helt nye bloggere som mig og de garvede bloggere, der har været i gamet mange år! Der blev delt sjove historier, billeder og ikke mindst en masse gode råd! Det var rigtig fedt at få ansigt på de mennesker man deler dette fællesskab med, og der var en helt fantastisk stemning hele aftenen. Middagen var sat op på den meget pædagogiske måde, at man fik roteret borde 3 gange, så man fik mødt så mange forskellige bloggere som muligt! Snakken gik og vinen blev drukket, hvilket har resulteret i en dejlig hovedpine i dag…

Men derfor skal I da ikke snydes for dagens outfit! Det er ikke nogen stor hemmelighed at jeg elsker tøj fra ASOS, og i dag har jeg valgt at hoppe i deres sorte long-sleeve, oversized t-shirt, kombineret med et par ripped bikerjeans fra Styled.dk’s fysiske butik på strøget i Aarhus. Dem har jeg valgt at peppe lidt op, ved at skære bunden af og flænse kanten. Jakken er en lille sag jeg var så heldig at finde på halv pris (250 kroner!) i H&M i. Jeg har dog fundet en look-alike til dem der kunne tænke sig en long-line bomber.
Skoene er ligeledes fra ASOS og er nok det bedste par klassiske hvide sneaks jeg har fundet til den pris!
Det er jo total luksus at behøve solbriller i februar, og i dag har jeg valgt spille den sikkert med et sort eksemplar fra ASOS (igen, igen).
Smykker vil jeg ikke gå i dybden med, for jeg tænker at dedikere et helt indlæg til accessories i den nærmeste fremtid!

Ellers må I alle have en rigtig god weekend, og nyd solskinnet så længe det varer!
#Ses

*Sponsoreret indlæg*

Vær den første til at kommentere!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift på Paradise og ny kærlighed?