Den nye dreng på "Bloggen"

Gift på Paradise og ny kærlighed?

16790637_10208672856961750_1107999410_n

  Foto: Janne Lyskjær

Velkommen til dagen derpå..

I går var aftenen hvor det første afsnit af Paradise Hotel 2017 rullede over de danske tv-skærme, og sæsonen blev sparket igang med et bryllup! Et bryllup hvor jeg var så heldig at være brudgom og Tanja var brud. Jeg vidste godt at starten i år ville blive vild.. Men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle giftes første dag! Niveauet er blevet hævet til helt nye højder i år, og jeg er sikker på at I har en masse spørgsmål!
Det jeg er blevet spurgt mest om indtil videre er uden tvivl: “Hvordan kunne I finde på det??”. Svaret er simpelt:

Det var en unik mulighed! Jeg er så glad for at jeg både Tanja og jeg turde tage udfordringen op, og jeg ville aldrig gøre det om.. Der er selvfølgelig mange der vil have deres meninger omkring hele konceptet at blive gift på tv. Især når det er med en pige man kun lige har mødt! Selvfølgelig kan jeg godt se det etiske dilemma i at blive gift på den måde, men jeg er ikke særlig kristen selv, og i sidste ende er det Tanja og jeg der tog en beslutning for os selv og ingen andre! Vi ikke blev gift på grund af kærlighed, men af en årsag jeg synes er mindst lige så vigtig – vi gjorde det for at bevise noget over for os selv og for at presse vores grænser til det yderste! Og det må man sige at vi fik gjort! Derudover er det jo også helt vildt at kunne sige, at man som de første nogensinde er blevet gift på Paradise Hotel! At stå i Mexico, på en bakketop med den smukkeste udsigt og sige ja til hinanden.. Det er det vildeste nogensinde, og ikke noget jeg havde troet jeg skulle opleve! Der er kun én ting jeg ville ændre.. Jeg ville rigtig gerne have haft min familie med! Men det er selvfølgelig lidt svært at invitere dem når man først får sin egen invitation en time før!

Al spøg til side, så er jeg virkelig glad for den måde min familie har taget imod nyheden på. Det betyder meget at have sin families støtte uanset hvad man skal igennem! Min mor og søster havde endda bagt en bryllupskage til premieren! Det er da støtte uden lige…

Det andet spørgsmål jeg har fået meget er, om Tanja og jeg er sammen.. Det er ikke nogen hemmelighed at vi har det rigtig godt med hinanden, men som sagt så blev vi ikke gift ud af kærlighed. Vores ægteskab har udviklet sig til et venskab uden lige, og det er jeg virkelig taknemmelig for! Hun er en helt unik pige, og jeg er glad for at det var hende jeg blev gift med. Vi er på den helt samme bølgelængde, og det har gjort alting meget lettere! Det mærkelige med det hele er jo, at optagelserne for længst er slut, og det vi ser i TV nu er flere måneder siden. Det kan derfor godt være svært at skelne nutid fra datid, og jeg kan sagtens forstå hvordan I kan blive forvirret! Det bliver jeg også selv nogle gange haha..
Derudover er jeg stolt over at kunne sige, at jeg har mødt en helt fantastisk pige! Nemlig Michelle fra sidste års sæson. Hende og jeg har snakket sammen siden begyndelsen af januar, og jeg kunne ikke være gladere! Det er klart at der følger nogle udfordringer med, når man melder sig til et program som Paradise Hotel, og det er så rart at være sammen med en pige som selv har været det hele igennem og kan sætte sig ind i hvordan det er. Paradise er en helt unik oplevelse, som man kun kan dele med dem der har været afsted, og derfor føler jeg mig virkelig heldig at have mødt en pige som hende! Vi kan dele alt sammen og hun støtter op om alt hvad jeg laver!

Jeg håber at dette indlæg har kastet lidt lys over vores beslutning og på hvordan situationen ser ud nu! Derudover håber jeg at I vil sidde klar igen i aften, når afsnit to bliver vist!
Ha’ det godt til vi skrives igen!

   

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den nye dreng på "Bloggen"