Den nye dreng på "Bloggen"

Den nye dreng på “Bloggen”

Hej!
Hvis du læser dette, betyder det at du har overlevet den platte joke i overskriften.. Så først og fremmest, tillykke!

Jeg har glædet mig helt ubeskriveligt meget til den her dag! Dagen hvor I som læsere endelig skal bydes velkommen til min blog, og ekstra meget velkommen til det første blogindlæg! Et indlæg der skal forklare lidt om hvem jeg er, og hvad vi skal hygge os med herinde. Lad mig starte med at sige at mit navn er Anders Schultz, jeg er en 20-årig aarhusianer der gerne vil dele sin hverdag og passion med jer! Desuden er jeg med i dette års sæson af Paradise Hotel, som vi selvfølgelig også skal snakke en del om! Bloggen er jo mit oplagte talerør til at tale med jer, om nogle af de ting der sker derinde i år, og min mulighed for at trække jer bag kulissen og fortælle jer om dét der ikke klarede tv-cuttet.. Men Paradise skal der nok komme meget mere af! Lige nu vil jeg godt fortælle lidt mere om de ting der ellers kommer til at fylde herinde:

img_0502

  1. ASOS bomber (lignende) 2. Nike  Huarache (lignende) 3. ASOS solbriller  4. LEVIS 519

*Indlægget indeholder affiliate links*

Lige siden jeg begyndte at arbejde i tøjbutikker under mit sabbatår, har jeg elsket tøj og mode. Jeg går rigtig stærkt ind for at man skal finde sin egen stil og eje den hele vejen! Jeg justerer også meget af mit eget tøj med rips og cut-off (som mine jeans på ovenstående billede), hvilket jeg også vil vise jer hvordan man gør! Jeg går ind for stil på et budget. Jeg ved godt, at der er mange derude, som mener at man skal have de seneste og dyreste for at være stilet, men jeg er stærkt uenig! Hvem siger at man ikke kan have råd til både stil og mad? Jeg gider i hvert fald ikke leve af nudler for at få råd til mit tøj.. Så i kan forvente en masse inspiration til tøj og mode herinde både dyrt og billigt!
Jeg er også rigtig glad for tilbehør som armbånd, halskæder og ringe, så det slipper I heller ikke for..

fitness-collage-hd

Jeg har trænet siden 1.g, og det er den absolut bedste beslutning jeg nogensinde har taget.. Det har været en helt utrolig rejse indtil videre, og den er slet ikke slut! Jeg håber på at kunne inspirere jer med min historie og udvikling og samtidig give jer gode råd til både træning og kost! Jeg har nu trænet i over 4 år og har gennem den tid erfaret mig en del. Jeg startede som en lille splejs på 59 kg uden så meget som skyggen af selvtillid eller selvværd. Her står vi så, 4 år (og 26 kilo) senere, mit første blogindlæg er postet og jeg kunne ikke være mere glad for tilværelsen!

Så jeg glæder mig egentlig bare til at dele den her oplevelse med jer, og jeg ser frem til alle de sjove tider vi skal have herinde!

Ellers er der vidst ikke så meget andet at sige end: glæd jer, følg med og hav det godt til næste gang!

#Ses

 

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den nye dreng på "Bloggen"